[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Kitesurfbar Aftuigen

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Als je klaar bent met je kitesurf sessie komt er een moment dat je je lijnen weer moet oprollen en je Kite kunt gaan aftuigen. In dit artikel gaan we het hebben over je lijnen oprollen.  Als je Kite buddy je Kite heeft aangepakt haak je chickenloop dan uit de Kite. Eenmaal op de grond zorg er dan voor dat je eerst wat zand of je board, op je Kite legt zodat die niet kan wegvliegen.

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

STAP 1 – Maak je lijnen schoon van plantjes schelpjes, misschien wel plastic.

STAP 2 – Trek je depowerkoord strak en begint deze om het uiteinde van je bar op te rollen. Als het depowerkoord  eenmaal met het beginstuk om je bar heen zit dan kan je de rest van de lijnen mee gaan nemen met het oprollen.

Stap 3 – Rol je lijnen gekruist op. Het wordt ook wel nummer 8 opgerold genoemd. 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_code]PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9iR0JNM1NOYkl4dyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhdXRvcGxheTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+[/fusion_code][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

STAP 4 – Als je eenmaal bij je Kite bent aangekomen dan kun je je lijnen los gaan maken van je Kite.  Pas wel op dat de lijnen niet weer van je bar afrollen.

STAP 5 – Als alle lijnen van de bar los zijn gemaakt van de Kite, rol dan het laatste stukje van je lijnen op de bar.

*TIP* – Rol je lijnen strak op zodat ze goed en stevig om je bar heen gewikkeld zijn. En doe de elastiekjes die aan de bar zitten er om heen. Neem je tijd met het oprollen van je bar. Als dit netjes gebeurd voorkom je knopen en kun je je volgende sessie sneller het water op.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]