KIDS GOLFSURFEN2017-10-04T12:03:11+00:00

Kids Golfsurfles

  • Groeples: 2 uur – €30,- per persoon. Locatie: Zandvoort.

Golfsurfles voor kinderen is erg gaaf!Na een korte uitleg over het materiaal en veiligheid springen we de zee in om te gaan surfen! 10 minuten later surfen de meeste kinderen al over hun eerste golven. Veiligheid staat weer voorop en daarom bedragen al onze golfsurfgroepen voor kinderen maximaal 5 kinderen per instructeur.
Inclusief zijn de wetsuits, schoentjes, limonade en verder alles wat je maar nodig hebt om te golfsurfen.

KIDS GOLFSURFEN, GRAAG!
KIDS GOLFSURFEN, GRAAG!
GROEP LES

Stappenplan Kids Golfsurfles

  • Surfpakken aantrekken(wetsuits)

  • Droog surfen oefenen op het strand

  • Korte uitleg over golven

  • De zee in om te golfsurfen tot dat ze er bij neer vallen

VEILIGHEID

Veiligheid Kids Golfsurfles

Elke deelnemer moet in het bezit zijn van een zwemdiploma. We leggen je uit hoe je veilig in zee kunt genieten van onze watersporten.
Onze instructeurs weten verschillende manieren om jou op een rustige manier van het surfen te laten genieten. We maken gebruik van soft top surfboards. Dit houdt in dat de surfboards ingepakt zijn met een soort schuimrubber zodat ze zachter zijn en je meer grip hebt.

MATERIAAL KENNIS

In de Golfsurfles voor kinderen leren we de kinderen op spelenderwijs over het golfsurfboard zodat de kinderen weten wat de voorkant en achterkant van het surfboard is

SURFBOARD CONTROL

Voor Kinderen is het natuurlijk van belang dat ze de controle over het surfboard hebben. Daarom maken wij gebruik van speciale kinder golfsurfboards. Deze golfsurfboards zijn makelijker te hanteren voor kinderen.

GOLFSURFEN

Golfsurfen draait natuurlijk om het opstaan en het mee surfen van de golf! Hier werken we zo snel en veilig mogelijk naar toe!

ZELFSTANDIGHEID

Behalve dat de kinderen en wij ook een onvergetelijke ervaring krijgen is het ook van belang dat ze leren inschatten op welke golf ze kunnen surfen. Hier werken we elke les weer aan.

FUN

Naast dat je veel leert,
wordt er ontzettend veel
gelachen en plezier gemaakt.

BOEK NU JE LES