GEVORDERDE LES2017-10-04T12:00:20+00:00

Gevorderden Golfsurfles

  • Groeples: 2 uur – €30,- per persoon. Locatie: Zandvoort.

Na de beginners golfsurfles komt natuurlijk de gevorderden golfsurfles.
In deze les beginnen we waar jij geëindigd bent.

We leren je verschillende manieren om onder en over de golf heen te komen, om zo makkelijker door de branding heen te geraken. Sneller leren peddelen om beter in de golf te komen zodat je wordt meegenomen. Effectiever en nog stabieler op je surfboard te staan, en natuurlijk op je surfboard leren zitten om beter overzicht te krijgen over de golfen en om even uit te rusten.

In het water leggen we je uit wat voor verschillende golfen er zijn. Bollen golven, Holle golven en Close-out golven, ga zo maar door. Een van de moeilijkste dingen bij golfsurfen is het inschatten welke golf een goede golf gaat worden.

BOEK NU!
BOEK NU!

GROEP LES

Maximum 8 personen

2 uur € 30,- per persoon.

PRIVÈ LES

1 persoon

2 uur € 45,-

GROEP LES
PRIVÉ LES

Stappenplan Gevorderden Golfsurfles

  • De makkelijkste manier om onder of over de golf heen te komen

  • Effectieve peddelslagen maken

  • Golf herkenning

  • Effectiever en stabieler op je surfboard staan

  • Hoe kan je op je board zitten achter de branding

  • Lichaams houdining tijdens het surfen verbeteren

VEILIGHEID

Veiligheid staat voorop...

Veiligheid met Golfsurfen

Elke deelnemer moet in het bezit zijn van een zwemdiploma.
We leggen je uit hoe je veilig in zee kunt genieten van de golfen. Onze instructeurs weten verschillende manieren om jou op een rustige manier van het surfen te laten genieten.
We maken gebruik van soft top surfboards. Dit houdt in dat de surfboards ingepakt zijn met een soort schuimrubber zodat ze zachter zijn en je meer grip hebt.

VEILIGHEID

MATERIAAL KENNIS

In de beginners les Golfsurfen leren je een aantal bassis dingen over het golfsurfboard zoals de voorkant achter kant en vinnen

SURFBOARD CONTROL

Surfboard controle is van essentieel belang tijdens het golfsurfen! In de surfles leren we je hoe je het board optimaal kan gebruiken in de golven.

GOLFSURFEN

Golfsurfen staat en draait natuurlijk om het opstaan en het mee surfen van de golf! Werken we op de snelst mogelijke manier naar toe!

ZELFSTANDIGHEID

Ons streven is om van jou een zelfstandige golfsurfer te maken. In elke les werken wij aan jouw zelfstandigheid zodat je op een gegeven moment zelf van de prachtige Nordzee kan genieten!

FUN

Naast dat je veel leert,
wordt er ontzettend veel
gelachen en plezier gemaakt.

Wat kun je na de gevorderde golfsurfles in Zandvoort?

Je kunt na de gevorderden golfsurfles de omstandigheden beter inschatten, dus als je op het strand staat kun je zien of de golfen mooi zijn en of er veel stroming staat. Bij rustige omstandigheden kun je tot achter de branding peddelen en daar op je board gaan zitten en een goede golf uitkiezen. Eenmaal de goede golf gespot dan kan je deze gaan berijden.

BOEK NU JE SURFLES