KIDS MINI WATERSPORT CAMP, ZANDVOORT

MEIVAKANTIE: 03.05 + 04.05 + 05.05 = 3 DAGEN MINI WATERSPORT CAMP €105,-

De leukste dagen van de Mei vakantie beleef je zonder twijfel met ons mini watersportcamp voor kinderen. Kids tussen de 9 en 15 jaar kunnen met ons het watersport avontuur aangaan, want we gaan elke dag het water in! De dagen met Golven gaan we je leren surfen, maar wat als er geen golven staan? Dan pakken we de SUP’s en de 10-persoons mega-SUP om het water op te gaan! Op deze manier doen we altijd de meeste geschikte activiteit!

Mini watersportcamp in Zandvoort

Ons miniwatersport camp is 3 dagen lang elke dag leuke watersport activiteiten, tijdens meivakantie 2021. We hebben 3 uur vol gezelligheid en waterplezier. Het is mogelijk om ochtend minicamp van 10.00 – 13.00 of middag van 14.00 – 17.00 aan te melden. 2.5 uur activiteit met tussendoor pauze met gezonde hapjes en drankje verzorgt door Tijn Akersloot.

Lekker buiten spelen en tegelijk leren surfen, longboarden of suppen, is toch gaaf!

Net zoals onze zomer watersport camp zijn we extreem persoonlijk, omdat de groepen, maar met maximaal 5 kids per 1 watersport instructeur zijn! Op deze manier kunnen we iedereen persoonlijk begeleiding om een echte surfer te worden!

Er vinden maximaal 3 groepen plaats dus 15 kinderen ’s ochtends en 15 kinderen ’s middags. VOL =  VOL, en minimaal 5 kinderen. 

Wat gaan we allemaal doen?

Tijdens je miniwatersport dagen gaan we elke dag het water in, maar de activiteit is geheel afhankelijk van de watercondities. Dus met de dagen dat er golven staan gaan we surfen / bodyboarden en nog veel meer, maar het komt ook wel eens voor dat er geen golven staan en op die momenten kunnen we het water op met de Stand up paddle board (SUP) en natuurlijk onze beruchte Mega SUP! Daarnaast hebben we nog veel meer gave activiteiten die we gaan doen zoals longboarden, beach volleybal en ultimate frisbee.

Naast alle gave activiteiten vinden we het erg belangrijk dat je bewust wordt van de natuur en haar krachten! Daarom gaan we het ook hebben over de zee wat verschillende stromingen zijn en waarom het zo belangrijk is dat er geen plastic op het strand ligt. 

Ons camp is vanaf maandag t/m woensdag van 10:00 tot 13:00 of van 14.00 tot 17.00.

Ons surfcamp is in Zandvoort aan zee  bij ons watersportcentrum Surfers Paradise bij Tijn Akersloot. Alle kinderen dienen worden te gebracht en gehaald bij het watersportcentrum daar.

We staan bekend onder onze persoonlijke begeleiding en daarom geven hebben we 5 kids per groep. Op deze manier leert iedereen elkaar door en door kennen! Onze professionele instructeurs hebben jarenlange ervaring in het lesgeven van onze watersporten!

Alle kinderen die mee doen met het watersportcamp moeten in bezit zijn van een zwemdiploma A en B. dit is natuurlijk helemaal voor hun eigen veiligheid en plezier

HEB JE NOG MEER VRAGEN?

Je kunt ons altijd bellen voor meer informatie onder het nummer +31613769173 of stuur een e-mailtje naar info@northseawatersports.nl

Inbegrepen

  • 3 halve dagen watersport camp van 10:00 tot 13:00 of van 14.00 – 17.00

  • Ervaren watersport instructeurs

  • Drankjes en tussendoortjes

  • Alle materialen en wetsuits

  • Alle activiteiten die naast de watersporten georganiseerd worden

  • Watersport diploma