KITESURFLES FREESTYLE

Wil je vette kitesurf tricks leren maar weet je maar niet hoe je moet beginnen? Dan is de Kitesurfles Freestyle voor jou. 

Bij North Sea Watersports helpen we je.

Als je aangeeft welke trick je wilt leren kunnen we er samen naar toewerken. Zoals de back roll of dark slide, of ben je er al aan toe om unhooked te gaan varen?

FREESTYLELES GRAAG!

KITESURFLES WAVERIDE

Wil je de golven kunnen trootseren met je kite, dan is de kitesurfles waveride voor jou. Waveride is één van de disciplines bij kitesurfen. Je staat op een klein maar verstevigt Golfsurfboard met of zonder voetbanden. Wave Riding geeft het ultieme vrijheidsgevoel. Wil je leren op het Waveride board te staan, bochten te draaien en sprays in de golfen?

Bij North Sea Watersports kan het!

WAVERIDELES

PRIVÈ LES

1 persoon

2 uur € 99,- p.p.

  • Kitesurfles met je eigen materiaal

  • Lesprogramma speciaal op maat

  • Effectieve lesmethode

Kitesurfles met Radiocommunicatie


Directe Coaching: Tijdens al onze lessen maken we gebruik van radiocommunicatie. De verstaanbaarheid van instructies is tijdens surflessen erg belangrijk. Via een portable radio kan jouw instructeur je altijd bereiken.
Veel vrijheid: Niets is lekkerder dan grote stukken van 100 of wel 200 meter afleggen tijdens het body draggen of varen. Maar het kan wel eens gebeuren dat de instructeur je even moet helpen. Door het gebruik van radiocommunicatie heb je meer vrijheid en kun je zelfstandig grotere afstanden varen of body draggen.