Kitesurfen in Medemblik

Medemblik ligt aan het Ijsselmeer in het noordoosten van Noord-Holland. In Medemblik kun je kitesurfen ten zuiden van de haven. Daar is een grasveld met een aantal bomen, en er is een strook zand aan de waterkant aanwezig.

Het water in Medemblik is ongeveer knie tot heup diep, ook ver kan de kant kan je altijd nog staan. Aangezien Medemblik aan het Ijsselmeer ligt is het water vlak en kalm.

Kitesurf windrichtingen in Medemblik

Een van de grootste voordelen van deze kitesurf-spot is dat je ook met zuid- en oostenwind kan kitesurfen in Medemblik, wat op veel andere spots niet mogelijk is. De wind is stabiel omdat er vrijwel geen bebouwing bij de kitespot is.
Met kitesurfen in medemblik is dus het grote voordeel dat de wind stabiel is en dat je overal kan staan, dit maakt het leren kitesurfen een stuk gemakkelijker.

Check onze andere kitesurf locaties

SCHELLINKHOUT
MUIDERBERG
ZANDVOORT

Medemblik

  • Het grasveld is ongeveer 200 meter breed, en op warme dagen kan het soms wel eens wat drukker zijn op het grasveld met badgasten. Daarom adviseren wij altijd om de kite op te laten in het water zodat er geen obstakels in de buurt zijn.

  • Bij onze school staat de koffie altijd klaar.

  • Aan de kitesurfspot waar onze mobile kitesurfschool locatie is, is het gratis parkeren. Je kan onze locatie gemakkelijk bereiken via de randstad.

Droge Wijmersweg
Oosterdijk, Medemblik

Er is geen trein station in Medemblik

Bus 415.
Uitstappen bij bushalte Oosterdijk (Onderdijk)

Wil je les op deze locatie? Boek nu!

KLIK HIER!