FREESTYLE/WAVERIDE2017-05-18T10:04:06+00:00

FREESTYLELES

Wil je vette kitesurf tricks leren maar weet je maar niet hoe je moet beginnen?

Bij North Sea Kitesurf School helpen we je.

Als je aangeeft welke trick je wilt leren kunnen we er samen naar toewerken. Zoals de back roll of dark slide, of ben je er al aan toe om unhooked te gaan varen?

FREESTYLELES GRAAG!

WAVERIDELES

Wave Riding is één van de disciplines bij kitesurfen. Je staat op een klein maar verstevigt Golfsurfboard met of zonder voetbanden. Wave Riding geeft het ultieme vrijheidsgevoel.
De Noordzee is zo groot dat je oneindig kan spelen in de golfen. Wil je leren op het Waveride board te staan, bochten te draaien en sprays in de golfen?

Bij North Sea Kitesurf School kan het!

WAVERIDELES

PRIVÈ LES

1 persoon

2 uur € 75,- p.p.

  • Lesprogramma speciaal op maat

  • Effectieve lesmethode

Radio Communicatie


Directe Coaching: Tijdens al onze lessen maken we gebruik van radiocommunicatie. De verstaanbaarheid van instructies is tijdens surflessen erg belangrijk. Via een portable radio kan jouw instructeur je altijd bereiken.
Veel vrijheid: Niets is lekkerder dan grote stukken van 100 of wel 200 meter afleggen tijdens het body draggen of varen. Maar het kan wel eens gebeuren dat de instructeur je even moet helpen. Door het gebruik van radiocommunicatie heb je meer vrijheid en kun je zelfstandig grotere afstanden varen of body draggen.