KITESURF INSTRUCTEUR

VACATURES

Altijd al buiten op het strand willen werken en van je passie je werk willen maken?
Of heb je al ervaring als kite-instructeur en ben je benieuwd hoe je je lessen nog leuker kan maken?
North Sea Watersports is op zoek naar enthousiaste kitesurf-instructeurs om ons team te joinen vanaf april t/m eind oktober

We zijn een watersportcentrum gefocust op kitesurfen met locatie op het strand van Zandvoort. Ook bieden we surf-/SUP les en groepsactiviteiten voor bijv. bedrijven aan en organiseren we watersportkampen voor kids en eens in de zoveel tijd een downwinder.
Ondanks dat er natuurlijk gewerkt wordt hangt er altijd een relaxte en gezellige sfeer. Dit zien we bijvoorbeeld terug in de afterwork kitesessies met collega’s, vele gezellige avonden aan het eind van een werkdag met bijv. pizza, maar ook in oud klanten die na hun lessen toch vaak weer bij ons terugkomen voor een kitesessie of gewoon om te chillen.

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit bij ons? In de ochtendzon rustig beginnen met een koffietje. Ondertussen bespreek je de komende werkdag met het team (ervaring cursisten, wind en welk materiaal). Vervolgens komen de cursisten aan, je maakt kennis met ze en begint de kiteles. Na 2 of 3 uur ben je weer terug bij het centrum waarbij je nog een korte nabespreking doet met de cursisten. Alleen nog het materiaal opbergen en dan is het tijd om te chillen met je collega’s tot aan je volgende les óf zelf een sessie op het water mee te pakken!

Wat verwachten we?

 • IKO of VDWS gecertificeerde instructeurs (opleiding mogelijk)

 • Vloeiend Nederlands of Engels. Duits is een pré

 • Beschikbaar in de zomer

 • 18 jaar of ouder

 • Klantgericht

 • Enthousiast

 • Betrouwbaar

 • Leergierig

 • Flexibel inzetbaar

Waarom bij North Sea Watersports werken

 • IKO-opleidingsmogelijkheden

 • Buiten werken in een gezellig team en fijne werksfeer

 • Goed salaris

 • Flexibele planning

Ben je geïnteresseerd?

Ben je nog op zoek naar een part-/fulltime baan en ben je super stoked om als kite instructeur bij ons te komen werken, stuur dan een mail naar info@northseakitesurfschool.nl.
Mocht je nog geen gecertificeerd instructeur zijn, geen probleem. Zowel voor IKO als VDWS is het behalen van het certificaat tot instructeur via ons mogelijk.

COME JOIN US ON THE BEACH THIS SUMMER

Jurriaan van Duivenboden

Mede Eigenaar North Sea Watersports

Jurriaan van Duivenboden verwelkomt kitesurf studenten, begeleidt en coacht het team in lesgeven en eigen vaardigheid. Jurriaan is ook de vliegend kiep in het bedrijf. In zijn vrije tijd is hij ook te vinden op het water met het team!

Jeannette Vogn Melchior Hansen

jeannette hansen eigenaar

Mede Eigenaar North Sea Watersports

Jeannette is de power achter de schermen. Zij regelt de plannen, E-mails, en alles wat niet op het zand gebeurd. In haar vrije tijd is ze te vinden op het water.

Jelle Raggers

Instructeur North Sea Watersports

Ik ben Jelle en sinds 2020 werk ik bij North Sea Watersports als kite- en surf instructeur. In 2017 ben ik zelf begonnen met kiten en al vrij snel ben ik er zelfs dichterbij het strand voor gaan wonen! Naast het kiten lig ik ook nog af en toe op een surfboard. Verder geef ik de Kitefit trainingen, begeleid ik de watersportkampen voor kids en ben ik fysiotherapeut. Het tofste van het werken bij North Sea Watersports vind ik de relaxte sfeer, de cursisten te zien genieten van de activiteit en ze uiteindelijk ook vooruit te zien gaan in hun skills. Daarnaast vind ik het ook mooi dat je als instructeur ook een coachende rol hebt, als bijvoorbeeld iets niet lukt of iemand iets spannend vindt. Hierdoor ga ik dan op zoek naar andere manieren om iemand verder te helpen in zijn/haar leerproces en als iets uiteindelijk dan toch lukt is het natuurlijk nog leuker! Ik ben meestal bij de kiteschool of op het strand te vinden, dus mocht je bijvoorbeeld een blessure hebben of iets willen vragen, let me know! Tot op ‘t water!

Channa de Wit

Instructeur North Sea Watersports

Hola! Mijn naam is Channa, ik ben 21 jaar oud en kom uit Uden. Op mijn 11e ben ik op vakantie in Egypte begonnen met kitesurfen. 4 jaar later kon ik zelfstandig upwind varen en kreeg ik mijn eigen set. In 2016 ben ik voor het eerst een zomer gaan werken als kitesurfinstructeur. Dit heb ik zo leuk gevonden dat ik er een opleiding voor ben gaan doen. Tijdens deze 3-jarige sport- en beweegopleiding heb ik nog 3 zomers gewerkt als instructeur, waarvan 2 bij North Sea Watersports. Ik vind het supergaaf om de stoke voor het kitesurfen te kunnen doorgeven op deze manier! Ik zou alle cursisten graag iets mee geven: je kunt het kitesurfen maar één keer leren, dus geniet van het proces!

Jord van Drunen

Instructeur North Sea Watersports

Ik ben een echte Haarlemse mug wat lekker dicht bij Zandvoort is en perfect te doen is op het fietsje. Ik ben nu net naar Delft verhuisd om daar ook te studeren.
Ik kite al een ruime 6 jaar, sinds mijn 13e , en ben ook nog lang niet van plan er mee te stoppen. Zolang ik nog kan lopen zal ik blijven kiten!!!
Ik geef nu al 3 jaar les en aankomend seizoen wordt mijn 4e seizoen bij North Sea Kitesurfschool. Vanwege mijn leeftijd kon ik niet eerder beginnen met les geven maar anders was ik zeker eerder begonnen!! Ik ben kitesurfinstructeur geworden omdat ik op mijn 16e een baantje zocht waar ik ook echt plezier in heb en waar ik wat van leer. En mijn grootste hobby was (en is) kiten. Dus wat voor mooier baantje dan je hobby te mogen uitoefenen als werk. Als klein jongetje kwam ik wel eens voor de deur kiten bij de kiteschool en toen ik eenmaal in contact met Jurriaan en Jeannette kwam was ik gelijk om, ik wilde bij hun kitesurf les gaan geven! En nu, 4 jaar later, geniet ik er nog steeds elke dag van. Wat ik het gaafst aan kiten vind is als de wind zo hard mogelijk is en dan zo hoog mogelijk springen! Daar krijg ik nog steeds de grootste kick van. Big air heet die discipline.

Steven Becker

Instructeur North Sea Watersports

Leeftijd: 54 jaar. Kite-ervaring: 5 jaar. Les-ervaring: 1 jaar. Waarom instructeur: In eerste instantie ben ik instructeur geworden om meer mensen te laten genieten van de prachtige kitesurfsport! Als iemand zijn eerste meters maakt weet je wat voor een waanzinnig gevoel dat is, super om daar aan mee te helpen! Daarnaast is de kite(school) community gewoon heel gezellig en relaxt, het is top om samen tijd op het strand en het water door te brengen.
Favoriete vaarstijl: Tijdens een mooie downwinder golven afrijden en af en toe een stukje “vliegen”. Waarom jij kitesurfen moet proberen:
Kitesurfen is gewoon ontzettend leuk, goed voor je lijf en met goeie lessen en gezond verstand niet gevaarlijk. En… als ik het kon leren op mijn vijftigste, kan jij het ook!

Max Salzbrunn

Instructeur North Sea Watersports

G´day, Servus, Moin. Let me introduce myself. My Name is Max and 21 years old. I was born and raised in Braunschweig, Germany. Back on 2014 I was firstly introduced to a rapidly growing nature driven sport by a friend. Since this day I was straight away hooked and my whole life started to be focused on the destiny to find as much wind as possible. It didn’t matter how cold it was or windy it was. I needed to go on the water. Back where I grew up in Germany there was only a small lake around 60 km away with an extreme small kite area extremely gusty winds. But for me, it all didn’t matter because I was addicted and couldn’t resist the feeling of kitesurfing. Luckily, my two brothers and I managed to get our parents hooked as well. Since then, every holiday, every long weekend, every available day was dedicated to kitesurfing and the search for wind. The big decisions in my young life were heavily influenced by Kitesurfing. The call to go with 15 to Cape Town, South Africa for a year as an exchange student or the decision to study in Amsterdam Business Administration. Next to the influence on the big decisions, kitesurfing gave me the chance to meet new people and feel welcome around the world due to the common love for the sport that many people around the world share. Kitesurfing guided my life for the last 7 years and I for sure don’t regret anything that kitesurfing did for me over this period.
Teaching is already for quite a while a key part of my life and my family’s life. My parents introduced my early to the Alpine ski sport, which finalized to my qualification as a Ski instructor in 2016. Since I am currently living in Amsterdam and the Mountains are pretty far away, and I still had the urge to teach I decided to get my IKO Instructor licence in Spring 2020. Since this day I worked full time the 2020 season for North Sea Watersports.

Hessel Moeilijker 

Instructeur North Sea Watersports

Waar kom je vandaan? Haarlem. Kite ervaring: Meer dan 10 jaar. Les geef ervaring: Ongeveer 10 jaar. Waarom ben je instructeur geworden?
Omdat het ontzettend leuk is om een sport waar ik zo van hou te kunnen delen met anderen. Als iemand wilt leren kitesurfen dan vind ik het fantastisch als ik diegene daarbij kan helpen. Tijdens een les vind ik het dan ook super gaaf als ik zie dat mensen het leuk hebben en enthousiast zijn over deze geweldige sport!
Favorieten discipline om te varen? Freeride & big air

Michiel Schipper

Instructeur North Sea Watersports

Mijn naam is Michiel en ik ben 22 jaar oud! Zelf kite ik al bijna 5 jaar en iedere dat het waait ben ik op het strand te vinden! Ik studeer momenteel aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben als instructeur altijd verschrikkelijk enthousiast en probeer iedereen altijd de beste hulp te geven tijdens de lessen. Vaak met een beetje humor om de sfeer nog leuker te maken!

Sylvie Baltus

Instructeur North Sea Watersports

Hai, leuk dat je wilt leren kitesurfen. Misschien krijg je wel les van mij. Ik ben Sylvie en ben 22 jaar. In 2017 ben ik begonnen met kitesurfen ook hier bij North Sea Watersports. Gelijk was ik verkocht en elk uurtje dat ik vrij had ging ik naar het strand om te oefenen. Ook heb ik een aantal kitetrips gedaan naar Sri Lanka Fuerteventura en Tarifa. Kite surfen vind ik zo leuk dat ik naast mijn vaste job ook kitesurfles geef in het weekend. Als ik geen lessen geef ga ik natuurlijk zelf kiten. Het leuke van kitesurfen is dat je nooit bent “ uitgeleerd” en iedere keer is het weer anders want de wind en zee zijn nooit hetzelfde. Er is altijd weer een nieuwe uitdaging te vinden. Zelf ben ik aan het oefenen met springen. Hoe hoger hoe beter maar het landen blijft lastig dus ik blijf oefenen. Mijn enthousiasme over kite surfen wil ik graag overbrengen tijdens de lessen die ik geef. Als ik tijdens de lessen zie dat mijn studenten er ook zoveel plezier aan beleven als ik, het kite surfen beheersen en verder gaan met deze leuke sport heb ik mijn doel bereikt. Hoop je snel te zien op het strand.

Jari van Gerwen

Instructeur North Sea Watersports

Heey! Ik ben Jari, ik ben 26 jaar en ben werkzaam bij North Sea Watersports sinds het kiteseizoen van 2020. Ik ben geboren in Amstelveen en woon tegenwoordig in de buurt van Amsterdam. Sinds mijn 3e heb ik een fascinatie voor vliegers en was hier al vroeg mee bezig. Mijn ouders hebben sinds ik klein ben een strandhuisje in Zandvoort dus ik leefde vanaf jongs af aan al praktisch op het strand. Omdat ik vroeg ervaring had met vliegeren ben ik op mijn 8e begonnen met kiten wat ik geleerd heb van mijn stiefvader, zo heb ik ondertussen al 18 jaar kite ervaring!
Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het lesgeven aan vrienden en familie en nadat ik mijn diploma had was het ook een droom van mij om dit te doen als werk en lekker te leven rond het water. Na 18 jaar is het nog steeds geweldig om hoge sprongen te boosten en al het geluid en de chaos van de wind compleet weg te horen vallen, een moment van rust te hebben voordat alle adrenaline door je lijf schiet van de hoogte die je behaald!

Jeroen Kraaij

Instructeur North Sea Watersports

Jeroen Kraaij. Waar kom je vandaan? Ik woon al 16 jaar in Haarlem. Een van de belangrijkste rede om hier te wonen is de liefde voor het strand, de zee en het kitesurfen. Kite ervaring. Mijn eerste kitesurfsessie was op een mooie vakantie in Frankrijk. Naast Bordeaux ligt het Bassin d’Arcachon en een prachtig stuk strand. Hier heb ik die zomer leren kitesurfen en dat was fantastisch. Omdat de sport destijds nog in de kinderschoenen stond heb ik veel leuke dingen meegemaakt om het strand. Mensen waren niet bekend met het kitesurfen en het zag er spectaculair uit. Nu, 18 jaar later heb ik veel ervaring opgedaan en op mooie plekken gekitesurft zoals Nieuwe Zeeland, Australië, Tanzania en Spanje. Waarom ben je instructeur geworden? Sinds 2008 heb ik mijn IKO gehaald en geef ik ook alweer zo’n twaalf jaartjes kitesurfles. Het geeft voldoening om mensen te zien stralen als zij hun eerste meters hebben gemaakt. Daarbij vind ik het ook leuk om met mensen te werken en ze op verschillende manieren uit te dagen om zichzelf te verbeteren en vertrouwen te krijgen in het kitesurfen.Favorieten discipline om te varen? Hoog springen en de old-school tricks.

Marijn Ploeg

Instructeur North Sea Watersports

Ik ben Marijn Ploeg, ik ben in Haarlem geboren en dan woon ik nog. Ik kite nu bijna 3,5 jaar en Zandvoort is mijn home spot. Ik les nu bijna 2 jaar bij North Sea Watersports omdat ik het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen en leren kiten. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat iedereen op een goede en veilige manier deze fantastische sport leert. Ik vaar zelf big-air, zo hoog en ver mogelijk springen met soms een truck erbij.

Gerco Ijben

Instructeur North Sea Watersports

Ik ben Gerco IJben en ben 36 jaar jong. Momenteel woon ik weer in Elburg naar een aantal jaar in Noordwijk gewoond te hebben. In die jaren dat ik in Noordwijk woonde heb ik de IKO cursus gevolgd en ben ik bij Jurriaan en Jeannette terecht gekomen. Daar ga ik alweer mijn 4de jaar in als instructeur bij North Sea Watersports, al zal die wel minder frequent zijn als de jaren ervoor ivm nieuwe woonplaats en omdat ik net vader ben geworden van een mooie zoon. Ik kite zelf al bijna 10 jaar en ben een freerider. Op een gegeven moment merkte ik dat het enthousiast maken van anderen over deze sport mij veel voldoening gaf. Dat is ook de reden waarom ik kitesurfinstructeur ben geworden om deze mooie sport over te brengen op andere. Ik hoop jullie te treffen op het strand om jullie de mooie sport bij te brengen. En raken jullie ook hooked on.

Daan van Rhijn

Instructeur North Sea Watersports

Savanna Desmarquest

Instructeur North Sea Watersports

Hello! My name is Savanna Desmarquest, I am half French half German but grew up in Tanzania. I have been kitesurfing since I was about 14 years old and have loved it ever since. I have been an instructor for almost 2 years now and have really enjoyed it. I became an instructor because I wanted to teach people this amazing sport and make them realise that it is never to late to start! Working at North Sea Watersports has been an awesome experience. The team is so much fun and there is always a good vibe. Learning how to kite surf has been one of the best decisions I have ever made and I recommend you to learn it too!

Hilleen Smeets

Instructeur North Sea Watersports

Hoi! Mijn naam is Hilleen, ik ben 26 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik ben begonnen met kiten toen ik 15 was, mijn zus was toen 18 en had net haar rijbewijs. We waren de hele zomer niet van het strand weg te slaan! Inmiddels kan mijn zus goed windsurfen en kan ook mijn vader kitesurfen. Met familie op het water staan is het leukste wat er is. Ik ben in 2017 begonnen met kiteles geven en heb op één seizoen na elk jaar lesgegeven. Het lesgeven geeft mij veel ontspanning in de weekenden. Vooral tijdens drukke periodes is het perfect om een dag uit te waaien op het strand terwijl je anderen mensen een leuke tijd bezorgt! Daar krijg ik dan weer enorm veel energie van. Ik ben instructeur geworden om een bijbaan te hebben in de zomermaanden naast mijn studie. Toen ik eenmaal aan het werk was bleek dat ik het onwijs leuk vind om die eerste meters kitesurfen elke keer weer van iemand mee te mogen maken, dat is steeds weer een magisch momentje. Als je iemand over het water hoort juichen is de kans groot dat een cursist bij mij die eerste meters heeft gevaren! Als ik zelf ga varen ben ik meestal te vinden op een spot met leuke golven en vooral ook leuke mensen, want een beetje dollen op het water met elkaar is het leukste wat er is. Tot snel op het water!

Groetjes,
Hilleen

Lucas de Geus

Instructeur North Sea Watersports

Hallo, Ik ben Lucas. Ik ben een gepassioneerde sporter en ben ook al sinds 2011 in dit beroeps veld als instructeur actief. Naast kitesurfen geef ik ook les in windsurfen en allerlei andere verschillende outdoor sporten. In de winter zoek ik vaak de sneeuw op en geef ik daar skiles. Ik heb een Sport en bewegen opleiding afgerond, en hebt mijzelf ook nog verder verdiept in het lesgeven door: ski en watersport lesgeef- certificaten te behalen. Zo ben ik op een breed vlak opgeleid tot Instructeur. In al die jaren als lesgever ben ik op veel plekken in de wereld gekomen. Griekenland, Kroatië en Italië heb ik in de watersport gewerkt! En ben ik s’winters in alle Alpen landen geweest. Oostenrijk is en blijft daar wel mijn favoriete bestemming. Ook heb ik 2 winters skiles gegeven in Japan, wat ook een gave ervaring is geweest. Naast mijn passie voor de sport, is een andere favoriete bezigheid het lesgeven. Ik vind ik het gaaf om cursisten verder te helpen, om samen te kijken op welke punten jullie de meeste leerhulp kunnen gebruiken, om jullie op een zo effectieve en veilige manier verder te helpen. Op deze manier blijft elke les voor mij ook interessant en geef ik altijd met plezier les, want iedere dag, les en omgeving is altijd anders. Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij North Sea Watersports voor een leuke, gezellige en leerzame dag! Lucas