FAQ items aan het laden...
North-Sea-watersport-Kitesurfles-Zandvoort-header-mobiel
KITESURF2022-04-30T07:17:39+00:00

KITESURFLES ZANDVOORT

Kitesurfles in Zandvoort aan zee. Met jarenlange ervaring, hebben we een prachtige VDWS en IKO kitesurfschool bij Strandtent Bodhi Beach. Alle kitesurf materialen zijn incl. de kitesurfles en met ons radiocommunicatiesysteem leer je sneller dan ooit zelfstandig kitesurfen! Onze kitesurflessen zijn te volgen als groepsles, duolessen of privélessen. Boek nu jouw kitesurfles in Zandvoort aan Zee

AL EERDER KITESURF LES GEHAD? KIJK HIER!

1 DAAGSE CURSUS

introductie kitesurfles in zandvoort leer kitesurfen vanaf het begin in je beginners les in zandvoort Kitesurfschool Zandvoort,

Zet de eerste stappen als kitesurfer
en geniet van een gezellig
dagje uit!

3 uur vanaf € 114,-

KIJK HIER

Ook te volgen als:
Duoles 3 uur € 134,- per persoon.
Privéles 2.5 uur € 179,- per persoon.

3 DAAGSE CURSUS

De Gevorderde kitesurfles in Zandvoort ga je alles leren over het kiteboard en de kite en varen natuurlijk met kitesurfen Kitesurfschool Zandvoort,

Leer de basis van het kitesurfen.
​Na deze lessen kan je enkele meters varen.

3 x 3 Uur – vanaf € 294,-

LEES MEER

Ook te volgen als:
Duoles 3 x 3 uur € 339,- per persoon.
Privéles 3 x 2.5 uur € 459,- per persoon.

5 DAAGSE CURSUS

kitesurf cursus de 3 daagse kitesurf cursussen is geweldig dat je leert kitesurfen bijkijk ons aanbod! Kitesurfschool Zandvoort, Schellinkhout, Muiderberg, Medemblik VDWS & IKO

Wil je het kitesurfen echt goed onder de knie krijgen?
Dan is deze cursus iets voor jou.

5 x 3 Uur – vanaf € 454,-

JA! GRAAG

Ook te volgen als:
Duoles 5 x 3 uur € 529,- per persoon.
Privéles 5 x 2.5 uur € 764,- per persoon.

Radiocommunicatie


Directe Coaching: Tijdens al onze lessen maken we gebruik van radio communicatie. De verstaanbaarheid van instructies is tijdens surflessen erg belangrijk. Via een portable radio kan jouw instructeur je altijd bereiken.
Veel vrijheid: Niets is lekkerder dan grote stukken van 100 of wel 200 meter afleggen tijdens het body draggen of varen. Maar het kan wel eens gebeuren dat de instructeur je even moet helpen. Door het gebruik van radio communicatie heb je meer vrijheid en kun je zelfstandig grotere afstanden varen of body draggen.

CHECK ONZE RADIOCOMMUNICATIE

VEELGESTELDE VRAGEN

De kitesurfsport is afhankelijk van de elementen van de natuur, waar de wind een grote rol in speelt. Daarom heeft onze kitesurfschool de keuze uit verschillende goede kitesurflocaties. Deze locaties worden in overleg gekozen met de studenten. Elke locatie heeft weer zijn eigen voordelen.
En op elke kitesurfles locatie zijn de omstandigheden weer anders. Wij houden dan ook altijd rekening wat de windrichting, windsterkte en kwaliteit is. Wij gebruiken de onderstaande aanpak om de beste spot en tijden te selecteren en zo jouw ervaringen en les met kitesurfen te optimaliseren.

Is er altijd wind?2021-06-04T11:28:43+00:00

Wind en weer is onvoorspelbaar. We geven de avond van tevoren aan of het goed waait voor je kitesurfles. Kitesurfen blijft een erg flexibel sport met gebruik van de natuur. Heb je een vrije dag door de weeks, of ’s avonds na werk, boek dan vooral dan je lessen. Weekenden is het drukste momenten op het water en in onze boekingssysteem.

Ik heb een les geboekt, maar ik kan toch niet. Wat nu?2021-05-15T11:14:32+00:00

Als je toch niet kan, geef het dan uiterlijk 24 uur van tevoren aan. Dan kunnen wij de kitesurfles opnieuw inplannen en worden er geen kosten in rekening gebracht.

Moet ik direct bij het boeken betalen?2021-05-15T11:11:32+00:00

Bij het boeken van je kitesurflessen bij North Sea Watersports vragen wij een kleine aanbetaling van 10%. De resterende bedrag kan na reserveren online of net voor je les begint op locatie online of contant. Prijzen zijn inclusief: Radiocommunicatie, kitesurfmateriaal (ook wetsuit), gecertificeerde instructeur, BTW en IKO of VDWS – pas.

Heb je een les geboekt, maar kan toch niet. Geef het 24 uur van tevoren aan, dan kunnen wij de les opnieuw inplannen en worden er geen kosten gerekend.

Wat moet ik zelf meenemen?2021-05-15T11:04:01+00:00

Bij North Sea Watersports zijn alles inclusief. Het is verplicht om badkleding te dragen onder onze wetsuits. Als je een eigen wetsuit hebt, mag je deze natuurlijk meenemen, maar anders kun je bij ons gratis een wetsuit lenen voor je kitesurfles.

Hoeveel mensen zitten er in een Kitesurfles?2022-01-20T14:54:07+00:00

Bij North Sea Watersports heb je meerdere opties. Groep, Duo (semiprive) of Privé-lessen. 

De grootte van onze groepslessen is maximaal 3 personen om de effectiviteit te waarborgen.

Duo kitesurflessen is met maximaal 2 personen. Die zijn effectief en vol kwaliteit. Je leert veel van elkaar! 

Privé kitesurfles is de meest effectieve manier om te leren kitesurfen, maar kan erg intensief zijn.

Wij raden aan om met een meerdaagse cursus te beginnen, onze 3 of 5-daagse cursussen zijn speciaal ontworpen om jou naar zelfstandige kitesurfer te laten groeien.

Gaat de kitesurflessen altijd door?2021-05-15T10:40:14+00:00

Wij geven kitesurflessen tussen de 10 en 30 knopen, het kan voorkomen dat er op jouw gekozen lesdag geen wind is en de kitesurfles niet door kan gaan. Windrichting is ook een belangrijke factoor, op onze vaste locaties in Zandvoort kunnen we met Zuidwest tot Noord kitesurfen. 

Kan je geplande les niet doorgaan? We zullen je de avond van tevoren berichten als je les niet door kan gaan. Je kan de kitesurfles dan op een ander moment inhalen online. 

Helaas zijn de windvoorspellingen niet altijd 100% betrouwbaar. Het kan voorkomen dat tijdens de kite lessen de wind te weinig wordt of juist te veel aanneemt. In deze gevallen stoppen we de lessen en maken we meteen een nieuwe afspraak om de kitesurfles te kunnen vervolgen.

Hoe kan ik kitesurfles(sen) plannen?2021-05-15T10:34:01+00:00

Wij zijn elke dag open van maart tot en met oktober. Elke dag geven wij lessen – ook ’s avonds, dus kom vooral genieten van het strand na je werk. Je kan zelf je lessen inplannen wanneer het jou uitkomt in onze online agenda

Onze kitesurfschool locatie in Zandvoort

Wij zijn gevestigd bij Tijn Akersloot en Bodhi beach. Zandvoort is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Amsterdam.
Voor meer informatie over Zandvoort aan zee.

KLIK HIER
Ga naar de bovenkant