KITESURFLES ZANDVOORT

Kitesurfles in Zandvoort aan zee. Met jarenlange ervaring, hebben we een prachtige VDWS en IKO kitesurfschool bij Strandtent Tijn Akersloot. Alle kitesurf materialen zijn incl. de kitesurfles en met ons radiocommunicatiesysteem leer je sneller dan ooit zelfstandig kitesurfen! Boek nu jouw kitesurfles in Zandvoort aan Zee

AL EERDER KITESURF LES GEHAD? KIJK HIER!

INTRODUCTIE
LES

introductie kitesurfles in zandvoort leer kitesurfen vanaf het begin in je beginners les in zandvoort Kitesurfschool Zandvoort,

Zet de eerste stappen als kitesurfer
en geniet van een gezellig
dagje uit!

Vanaf € 114,-

KIJK HIER

Ook mogelijk als privéles te volgen
2.5 uur privéles € 159,- per persoon.

3 DAAGSE
CURSUS

De Gevorderde kitesurfles in Zandvoort ga je alles leren over het kiteboard en de kite en varen natuurlijk met kitesurfen Kitesurfschool Zandvoort,

Leer de basis van het kitesurfen.
​Na deze lessen kan je enkele meters varen.

9 Uur – € 294,-

LEES MEER

Ook mogelijk als privéles te volgen
7.5 uur privéles € 439,- per persoon.

5 DAAGSE
CURSUS

kitesurf cursus de 3 daagse kitesurf cursussen is geweldig dat je leert kitesurfen bijkijk ons aanbod! Kitesurfschool Zandvoort, Schellinkhout, Muiderberg, Medemblik VDWS & IKO

Wil je het kitesurfen echt goed onder de knie krijgen?
Dan is deze cursus iets voor jou.

15 Uur – € 454,-

JA! GRAAG

Ook mogelijk als privéles te volgen
11.5 uur privéles € 744,- per persoon.

Radiocommunicatie


Directe Coaching: Tijdens al onze lessen maken we gebruik van radio communicatie. De verstaanbaarheid van instructies is tijdens surflessen erg belangrijk. Via een portable radio kan jouw instructeur je altijd bereiken.
Veel vrijheid: Niets is lekkerder dan grote stukken van 100 of wel 200 meter afleggen tijdens het body draggen of varen. Maar het kan wel eens gebeuren dat de instructeur je even moet helpen. Door het gebruik van radio communicatie heb je meer vrijheid en kun je zelfstandig grotere afstanden varen of body draggen.

CHECK ONZE RADIOCOMMUNICATIE

Ik wil kitesurfles, maar hoe werkt het?

De kitesurfsport is afhankelijk van de elementen der natuur, waar de wind een grote rol in speelt. Daarom heeft onze kitesurfschool de keuze uit verschillende goede kitesurf locaties. Deze locaties worden in overleg gekozen met de studenten. Elke locatie heeft weer zijn eigen voordelen.
En op elke kitesurfles locatie zijn de omstandigheden weer anders. Wij houden dan ook altijd rekening wat de windrichting, windsterkte en kwaliteit is. Wij gebruiken de onderstaande aanpak om de beste spot en tijden te selecteren en zo jouw ervaringen en les met kitesurfen te optimaliseren.

WANNEER KAN IK MIJN KITESURFLES BOEKEN?
GAAT HET CURSUS ALTIJD DOOR?
KITESURF MATERIAAL?
WAT MOET IK ZELF MEENEMEN VOOR DE LES?

De kitesurfsport is afhankelijk van de elementen de natuur, waar de wind een grote rol in speelt. Daarom heeft onze kitesurfschool de keuze uit verschillende goede kitesurf locaties. Deze locaties worden in overleg gekozen met de studenten. Elke locatie heeft weer zijn eigen voordelen.
En op elke kitesurfles locatie zijn de omstandigheden weer anders. Wij houden dan ook altijd rekening wat de windrichting, windsterkte en kwaliteit is. Wij gebruiken de onderstaande aanpak om de beste spot en tijden te selecteren en zo jouw ervaringen en les met kitesurfen te optimaliseren.

Als de windvoorspelling te weinig wind te zien geeft (minder dan 3bft) of te veel (meer dan 6 bft) voor je kite cursus op de afgesproken tijd dan kun je meteen een nieuwe datum en tijd inplannen online om je kitesurfles door te kunnen laten gaan
Helaas zijn de windvoorspellingen niet altijd 100% betrouwbaar. Het kan voorkomen dat tijdens de kite lessen de wind te weinig wordt of juist te veel aanneemt.
In deze gevallen stoppen we de lessen en maken we meteen een nieuwe afspraak om de kitesurfles te kunnen vervolgen. Je kunt ons natuurlijk altijd bellen als je vragen hebt.

Wij staan voor kwaliteit, en gebruiken daarom ook alleen maar het kitesurfmateriaal, waar we zelf ook het water mee op gaan, voor een kitesurfsessie. Daarom krijg je altijd het nieuwste materiaal.
De wetsuits zijn 5,4 mm dik, dus echt warme winter pakken waar je het niet zomaar koud in krijgt.
We maken gebruik van Harlem Kitesurfing, de kites zijn echt geweldig!

In al onze kitesurflessen en cursusen is materiaal inbegrepen; Kite, board, bar  en natuurlijk ook het warme wetsuit, en zelfs schoentjes en handschoentjes als het nodig is.

Druk om onderstaande knop om je kitesurfles te reserveren. Op de volgende pagina kom je bij onze online boekingssysteem, hier kun je zelf een datum kiezen en tijdstip, en meteen je boeking plaatsen. Je krijgt direct daarna een email met een bevestiging.

De kitesurflessen en cursussen bij North Sea Watersports worden gegeven in blokken van 3 uur. De blokken beginnen 7 dagen per week van zonsopgang tot zonsondergang. Dit is onze les tijden.

Ochtend sessie: start 09.30 uur
Middagsessie: start 13:30
Avondsessie: 18:00/19:00 is geheel afhankelijk tot hoe lang het licht genoeg blijft.

De avond van tevoren ontvangt je een sms en email. Wij geven de wind en weersvoorspellingen door en de beste spot en tijd voor jouw kite cursus.

Neem een handdoek mee. Iets te drinken en of te eten is ook geen gek idee. Na 3 uur op het water zijn geweest, hebben wij meestal wel bere trek!
We raden uit ervaring aan om een strakke zwembroek of onderbroek/bikini aan te trekken of mee te nemen, zodat je gemakkelijk en snel je wetsuit aan kan trekken

Onze kitesurfschool locatie in Zandvoort

Wij zijn gevestigd bij Tijn Akersloot. Zandvoort is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Amsterdam.
Voor meer informatie over Zandvoort aan zee.

KLIK HIER